Referenties

Ron heeft een heerlijk en mooi diner neer weten te zetten binnen onze loge voor 50 personen. Het contact vooraf verliep heel prettig en zelfs veranderingen kort van tevoren waren geen probleem. Ook wist hij mooi bestek en glazen aan te leveren wat het geheel tot een perfect plaatje maakte.
Mocht er volgend jaar weer een diner georganiseerd worden zullen we Ron zeker weer benaderen.

 Rudolph Schütz

Omdat wij - als gast op partijtjes bij ons in de buurt - een zeer goede indruk hadden gekregen van Cooke?d (Ron), hebben wij hem gevraagd de catering van de huwelijksreceptie van onze zoon bij ons in de tuin te verzorgen. En daar hebben wij geen spijt van gekregen! Het contact met Ron was vanaf het allereerste moment buitengewoon plezierig. Ron voelde exact aan wat wij wilden, gaf zeer goede adviezen over de inrichting en uitvoering, had goede suggesties voor dranken en spijzen - ook vegetarisch - en kwam tijdig met een reële offerte. Op de dag zelf (NB het was 35 graden!) verliep alles op rolletjes en geheel volgens planning. Ron en zijn equipe slaagden er in ons volledig te ?ontzorgen? en met hun enthousiaste en kundige inzet hebben zij bijgedragen aan een onvergetelijke middag bij ons in de tuin. Hulde, hulde, hulde! Een absolute aanrader!

 Bernard en Marlies ter Haar

We hadden een absoluut heerlijke BBQ voor mijn vrienden en mij! Ron bereidde ons een geweldig menu voor, en toen kwamen de chef en zijn helper, die ongelooflijk werk deed, heerlijk en perfect geserveerd. Het contact met Ron was prachtig. Ongetwijfeld zal ik het herhalen!!

 Esperanza Escribano

Vorig jaar waren wij super tevreden over de heerlijke ontbijtboxen van Cooke'd. Daarom hebben we dit jaar wederom 90 boxen bij onze medewerkers laten bezorgen. Weer een feestje voor je smaakpapillen. Daarnaast fijne communicatie en ze kunnen snel schakelen. Aanrader wederom!

 Esther Berendsen (Beequip)

Cooke'd heeft 260 rijkelijk gevulde ontbijtboxen bij ons gebracht voor ons kerstontbijt. De kinderen hebben genoten van een heerlijk ontbijtje waar ook nog een chocolade verrassing in zat en versierd waren in kerstsfeer. De samenwerking met Cooke'd was perfect!

 Godelindeschool

Cooke'd heeft gistermiddag op efficiënte en zeer vriendelijke wijze 81 ontbijtboxen persoonlijk afgeleverd bij onze medewerkers. De boxen waren goed gevuld met kwaliteit producten. Dat was dus smullen vanochtend. Prettige samenwerking, goede producten, een aanbeveling waard!

 Esther Berendsen (Beequip)

Top quality food, that was simple to do the final cooking step, plate and and serve! Excellent service and flexibility from Chef Johan - highly recommended. Thanks!

 VS Gannamani

Afgelopen maandag heeft Cook'ed voor 35 personen een prima (Corona proof barbecue) voor ons geregeld. We voelden ons echt gast en welkom en het eten was echt lekker. Fijn dat er rekening was gehouden met veel auto-reizende mensen. De alcohol vrije keuze was erg goed ontvangen. Een volgende keer komen we graag terug.

 Jeroen Pruissen

Cooke'd heeft op onze bruiloft een fantastisch 5-gangen diner geserveerd. Zo'n diner voor 50 gasten maken en coronaproof uitserveren, dat is nog niet makkelijk, maar ze hebben dit geweldig gedaan! Aanrader!

 Rogier

We hebben het Italiaanse buffet genomen en het was top. Heerlijke koude en warme gerechten. Ze komen het brengen en weer halen en zo kan je zelf ook genieten van je verjaardag. Prijs kwaliteit is echt heel goed en dit gaan we zeker nog een keer doen!

 Wendy Kahlé

Borrelplanken... enorme aanrader!! Lekker, veelzijdig, leuk opgemaakt en perfect verzorgd. Dank Cooke'd!

 ID

Top geregeld!! Voor 100 man buffet tijdens de heropening van Sligro Hilversum.
Dank mannen!!!

 Jan-Dam Stoon

De heren van Cooke'd hebben een geweldig walking dinner met live cooking verzorgd in onze tuin. Lekker eten en goede service. Complimenten!

 Mark

Ga er maar aan staan: 500 uitgehongerde 12&13-jarige hockeyers te eten geven en alleen maar complimenten ontvangen. Klassewerk van Ron, Johan en hun Cooke'd-crew. En dat ook nog tegen clubhuisprijzen. Topjob. Volgend jaar zeker weer op Super C bij 't Spandersbosch.

 René van Hattum

Wederom een geweldig gecatered feest door de heren van Cooke'd. Vorig jaar mexicaans, dit jaar was het italiaans, compleet met pizza ovens en overheerlijke risotto. We hebben zelf kunnen genieten omdat alles ons uit handen genomen was en top geregeld!

 charles kotting

Voor het 50-jarige bruiloftsfeest van mijn ouders heeft Cooke'd een American BBQ verzorgd inclusief tafels, stoelen, servies en glazen. Het eten was uitstekend en de spullen erg verzorgd en feestelijk. Dit zijn vakmensen die een belangrijk gedeelte van het feestje echt ontzorgen. En dat voor een meer dan redelijke prijs. Volgende keer weer!

 Peter Lamme

Erg tevreden over Borrel Barbeque 'winter' door Johan en Ron van Cooke'd bij ons thuis verzorgd. 'Borrel met lekker happen' was onze bedoeling en dat is voortreffelijk geregeld. Vriendelijk, flexibel maar ook met goede ideeën! Fijne samenwerking. En het eten was uitstekend maar ook verrassend. Bedankt. Een aanrader.

 Mark en Jessica van den Biggelaar

Mijn 60e verjaardag hebben we thuis gevierd met een heerlijk buffet van lamscurry en coq au vin, met boontjes, aardappelgratin, verschillende salades en brood.
Precies op tijd warm afgeleverd en mooi opgesteld.
Het eten was verrukkelijk!
Wij hebben genoten en de gasten ook!
De volgende ochtend werd alles weer keurig opgehaald.
Zeker een aanrader en ieder volgend feest weet ik wie mijn feest mag aankleden. ??

 Susan Kramer

Top georganiseerde kerstborrel, heerlijk eten lekkere dranken en een goed georganiseerde crew die hun werk deden met een brede glimlach.

 Jos de Waal | Kadant Johnson Europe B.V.

Cooke'd levert precies datgene wat je nodig hebt op je eigen feestje: feestelijke aankleding van de tuin (en mooi weer :), heerlijk eten, vriendelijke bediening en daardoor blije vrienden en familie. Wij zijn zeer tevreden over de professionele manier waarop Johan en Ron onze partij hebben georganiseerd, klasse!

 Peter en Isabella Schouten

Cooke'd is een heel fijn bedrijf om mee te werken. Zeer flexibel, goed verzorgd, helemaal top!

 Alma Uitvaartzorg

Onze 30 jarige bruiloft gevierd met een high tea op een schitterende locatie.
Cooke'd begreep precies wat we voor ogen hadden en hebben er een fantastisch feest van gemaakt. Heerlijke hapjes , mooie aankleding en zeer goede vriendelijke bediening. Johan en Ron denken in alles mee en regelen het gewoon. Veel dank! Wout en Danielle Schilham

 Schilham

Voor de 2e keer het kerstdiner besteld bij Cooke'd. Perfecte manier om je gasten te verbluffen met een heerlijk 4-gangendiner. Het was weer heerlijk en we maakten flink indruk met het spectaculaire dessert!

 Danielle Bitter

Top verzorgde borrel met heerlijke hapjes en borrelplanken. Een echte aanrader!

 Marielle Vd Biggelaar

Een 25-man reunie voor Hotelschool jaargenoten moet goed verzorgd worden. De manier waarop Cooke'd de Franse BBQ presenteerd is van grote klasse. Smaak en presentatie zijn heel goed en vooral de service van de verschillende gerechten is goed op maat en niet opdringerig. Johan doet het heel persoonlijk en bescheiden vanuit de achtergrond. Veel lof voor Cooke'd en volgende gelegenheid weer!
Met dank, Robert

 Robert Hogenstijn

Heerlijke hapjes en prachtig aangekleed. Zeker aan te raden

 Eliza vastgoed

Heb op het feest t.g.v. mijn 65e verjaardag hebben we reuze genoten van alle lekkere hapjes en salades. Service was perfect en kwaliteit ook super!! Zeker voor herhaling vatbaar bij volgend feest! Heb ook van de gasten alleen maar lovende woorden gehoord en heb jullie aangeprezen!

 Betha Horsmeier-Bouter

Met collega's van kantoor genoten van een Italiaanse BBQ. Prima verzorgd, heerlijke gerechten.
Met name ook leuk dat de verschillende gerechten achter elkaar als gangen werden geserveerd. Contact met Ron zeer plezierig en er werd op een leuke manier meegedacht met de wensen.

 Visser

Voortreffelijk in alle opzichten!

 Marijke Shioda

Zowel bij ons huwelijks-(tuin-)feest als bij de barbecue van mijn team was het méér dan dik in orde. Voor ieder die het horen wil: Cooke'd verdient absoluut een pluim. Kwalitatief gewoon goed, leuke gerechten en wat meer is: met enthousiasme en een goed gevoel voor gastvrijheid uitgevoerd. Van harte aanbevolen!

 Robin Ras

De catering tijdens onze borrel was geweldig, goed verzorgd en ook het personeel was prima. Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt!

 Jacqueline - Media Pensioen Diensten

Gisteren voor het derde jaar weer bbq door het team van Cooke'd verzorgd en het was weer helemaal top. We dachten dat het niet beter kon maar het is Johan en zijn team weer gelukt om het nog mooier en lekkerder te maken. Bedankt namens Rob & Sjoukje

 Rob Geeraets

Voor het bedrijf de American BBQ geregeld. Meer dan genoeg variatie, heerlijk vlees en lekkere bijgerechten. Heel fijn contact, meedenken, en uitstekende service. Ze hebben zelfs het fantastische weer kunnen leveren!
Ze nemen echt alles uit handen en dat was echt fijn! Ga vooral zo door.

Zeker weten tot de volgende keer.

 HB Capital Barbara

Cooke'd heeft de gehele catering verzorgd voor de feestelijke opening van onze nieuwe showroom in Hilversum. Zij hebben dit op een uitstekende wijze gedaan, zodat wij ons konden richten op onze gasten. Ron, bedankt voor het meedenken en de goede service!

 Vloerkledenwinkel.nl - Gerna

Thuis in Italiaanse sferen laten cateren voor 100 personen wat helemaal super was! Heerlijk warm en koud buffet wat er ook top opgemaakt uitzag. Volgende keer weer!

 Govert

We zijn heel blij met de catering en bediening van Cooke'd. Ik zou ze zeker aanraden, want ze zijn professioneel en denken goed mee. Het eten is van goede kwaliteit en heel leuk geserveerd. Voor ons was het daardoor erg ontspannen en konden we lekker genieten van het feestje.

 Camilla

Cooke'd heeft de hapjes voor ons feestje thuis verzorgd. De hapjes waren heerlijk en hoefden we alleen maar uit de koelbox te halen.Daarnaast was ik ook zeer tevreden over het meedenken en aanvullende service van de heren. Glazen, ijs, dienbladen en we mochten zelfs de drank de dag van tevoren in de koeling zetten. Daadwerkelijk 'ontzorgen' . Dank!

 Femke

Eerste keer feestje thuis laten cateren door Cooke'd. Nooit meer anders! Leuke en lekkere gerechtjes, happen en tapenades. Erg goed verzorgd, creatief,verrassend en inclusief alles zodat je zelf alleen maar met je gasten bezig kunt zijn. Heerlijk, volgende keer weer.

 Rutger

30-12, Feestje thuis, wat zullen we doen. Ron kwam langs en had verschillende suggesties. We waren er snel uit. We doen het thuis, alles laten regelen door Cooke'd. Het is een stamppotten bufffet geworden, het was geweldig. Lekker en perfect verzorgd. TOP!!!!

 Ina van Doorn

Voor de tweede keer bij ons aan huis veel gasten ontvangen, dit keer met een walking dinner. Johan weet smaken en texturen verrassend te combineren en elk bordje is een schilderijtje zo mooi. Bediening door Ron en Niels heel vriendelijk en behulpzaam. De sfeer was daardoor ook heel ontspannen. We ontvingen hier vele complimenten voor. Johan, Ron en Niels, graag tot ziens!

 Heleen Horsten

Een gezellige barbecue voor 45 man in de tuin verzorgt door Cooke'd. Onze gasten waren zeer tevreden en wij natuurlijk ook. Mooi aanbod van goede kwaliteit en gastvrije service! Altijd snelle communicatie, meedenken over de mogelijkheden en bereid om net een stapje extra te doen!

 Karen

Voor twee evenementen van BNN-VARA Cooke'd ingehuurd voor de catering. Zo goed hebben we het nog nooit gehad. Wat een presentatie en wat een smaak. Echt een aanrader! Met stip op één.

 Thijs Verheij - BNN-VARA

serviCe met een terechte grote C van Cooke'd. Zelfs door de afstand lieten zij zich niet weerhouden toen er noodgedwongen een meeting moest uitwijken van Kortenhoef naar Ouderkerk aan de Amstel. Kosten noch moeite hebben zij gespaard om de gasten toch van een zeer verzorgde en smaakvolle Cooke'd lunch te laten genieten. Chapeau!

 Meetables

Al drie keer heeft Cooke'd onze verwachtingen overtroffen. Twee maal hebben wij genoten van een prachtig opgemaakt buffet, met verse en pure produkten. En recent heeft het team van Cooke'd een heerlijke American BBQ verzorgd inclusief BBQ master. Van vele gasten kregen wij complimenten over de kwaliteit en smaak van deze BBQ. En het maken van afspraken liep ook prettig. Kortom, een aanrader!

 Ingrid Bergstein

Summerparty met 220 medewerksters, super goed verzorgd door Cooke'd. We hebben heerlijk gegeten. Bedankt.

 Silvia - Hunkemöller International B.V.

Cooke'd heeft catering verzorgd voor een conferentie in Amsterdam (ca. 300 deelnemers). Alles was extreem goed geregeld, eten was lekker, alleen maar goede woorden van alle deelnemers!

Super!

 Giovanni Lanzani - GoDataDriven

Geweldige borrel verzorgd door Cooke'd voor de verjaardag van onze dochter. Dank voor het meedenken, de goede zorgen en de mooie presentatie van al het lekkers!

 Marielle van den Biggelaar-Vons

Een geweldig feest met ruim 100 mensen werd echt perfect door het heerlijke eten dat jullie hebben verzorgd. De anti pasti op de tafels zag er prachtig uit en het buffet was een goede mix van groente, vlees, gevogelte en pasta gerechten.
De toetjes in de " dessert-boom" waren heerlijk en hebben de gehele avond gretig aftrek gevonden. Al met al een top avond mede door jullie goede bourgondische ondersteuning. Ik heb al aan verschillende mensen jullie contactgegevens moeten doorsturen. Een mooier compliment kunnen jullie niet krijgen.

 Christel van den Hazel

Thuis gevierd, dat Jan 60 werd. Cooke'd dacht mee over eten, drinken en aankleding. Alles in één hand, lekker makkelijk als er iets aangepast moest worden. Absoluut fantastisch stamppottenbuffet (niet te zout, niet overdreven veel, maar wel ruim voldoende) en alles met een vriendelijk lach. En de complimenten....die hebben wij in ontvangst genomen!

 Jan en Rieny

Voor een relatie lunch heeft Cooke'd een heerlijke lunch voor ons verzorgd. Last minute was geen probleem en er stonden heerlijke sandwiches gepresenteerd met pompoensoep en smoothies op tafel.
Vriendelijk en opgewekt met passie voor wat ze doen staan ze voor je klaar. Wij hebben er van genoten en willen jullie graag bedanken!

 Events in Business - Sanne Lobke IJlstra

Het bereiken van onze pensionado leeftijd was een feestje waard.
Mede dankzij het fantastische buffet van Cooke'd is het een geweldige avond geworden. Alle lof, want de gasten gingen tevreden naar huis. En de gastheer en gastvrouw werd veel werk uit handen genomen, en daardoor ook tijd om te genieten. Klasse!

 Evert en Wil

Wat hebben jullie een heerlijk BBQ buffet gemaakt voor 150 gasten! We hebben er enorm veel complimenten over gekregen.
Van het dessert buffet hebben de gasten nog de hele avond kunnen eten. De taarten, de uitgebreide kaasplank en het fruit was geweldig. Prachtig opgemaakt en om de vingers bij af te likken. We hadden al hoge verwachtingen en deze hebben jullie ruimschoots overtroffen. Ook de bediening was perfect. Ontspannen en tegelijkertijd professioneel. Dank

 Annemiek Boelens

Onze verjaardagen en inwijding van ons nieuwe huis met zo'n topmaaltijd kunnen vieren... Het was geweldig. Alles goed verzorgd, zo kun je zelf ook een praatje maken met familie en ben je niet constant bezig. Wij hebben met z'n allen genoten, een aanrader voor iedereen.

 Paul en Corrie Poort

Al jaren zijn we bekend met de kwaliteit van Slagerij de Kroes doordat wij dagelijks gebruik maken van hun producten tijdens de lunch. Sinds kort bestellen wij regelmatig buffetten bij Cooke'd voor avondsessies bij ons op kantoor. Deze buffetten worden met veel enthousiasme ontvangen door collega's en gasten. Altijd heerlijk eten en een mooie presentatie. Binnenkort gaat Cooke'd een barbecue verzorgen bij ons op kantoor waar wij nu al naar uit kijken!

 Xebia Nederland BV

Afgelopen zaterdag de 50e verjaardag van mijn vrouw gevierd met een TOP BBQ verzorgd door Cooke'd. Johan en Kim hebben het perfect gedaan en alle gasten waren vol lof.

 Rob Geeraets

BBQ menu "Royaal", heerlijk klaargemaakt en uitgeserveerd, we hebben een topavond gehad met topcatering! Dank jullie wel!

 Marjan Erkamp

Doordat wij vaker gebruik maken van De Kroes hebben wij nu ook voor de heropening van onze vernieuwde showroom gebruik gemaakt van hun catering. Heldere afspraken en een prima service!

 Vivante Bekenkamp - Patrick van de Pol

Met dank aan de catering van Cooke'd werd mijn 40-party een groot succes! Fantastische hapjes en borrelplanken, glasservies service en een heuse Mojito bar. In één woord: Top!

 Gerrit Bronkhorst

Cooke'd did an absolutely wonderful job for the recent meetings of our European Advisory Council. The food, service and presentation were wonderful. Preparation was outstanding, clean up was effortless and all of those in attendance thoroughly enjoyed the variety of foods. We would use Cooke'd again enthusiastically.

 AACSB International - Timothy S. Mescon

Wederom een fantastisch buffet afgeleverd. Uitstekend eten en een super service.
Tot de volgende keer!

 Hunkemöller

Vorig jaar hebben we voor het eerst kennis gemaakt met Cooke'd catering voor onze zakelijke lunches. We wisten wel wie ze waren maar niet dat ze ook aan catering deden voor bijvoorbeeld broodjes. Alles is mogelijk, alles wordt vers gehaald en het personeel is altijd vriendelijk. Het zit hier vlakbij waardoor een last minute bestelling ook vaak mogelijk is. Buiten heerlijke broodjes met net even wat luxer beleg leveren ze ook bijvoorbeeld verse jus d'orange wat er als zoete koek in gaat bij onze klanten. Top! Ga zo door!

 Entertainment One Benelux

Op een super locatie bij Keukenhuys De Tweede Kamer in Naarden, heb ik met een groep zakelijke relaties een heerlijke ontspannen kookavond gehad onder leiding van het team van Cooke'd. Door samen aan de gerechten te werken, komen mensen makkelijker met elkaar in contact. En dat was precies wat de bedoeling was! We hebben heerlijk gegeten. Het was een erg geslaagde avond.

 Gerda Wiegers - PrachtNova

We hebben dankzij cooke'd een fantastisch diner thuis georganiseerd.
Diner heerlijk en goed voorbereid , zelfs als je niet zo' n keukenprinses bent, kun je samen met cooke'd de blits maken.
Super geregeld, gehuurde tafels etc worden ook door Cooke'd opgehaald en je krijgt ook nog tafel etiquette's van de heren!
Echt een aanrader!

 Petra Verhaar

Het team van Cooke'd verzorgt de catering van mijn locatie de Hoftafel in Kortenhoef. Het zijn mensen met veel passie voor hun vak. Ze zijn zeer creatief en flexibel. zij spelen altijd in op de wensen van mijn klanten. En werken met pure, verse, ambachtelijke producten. Fijn om samen te werken met zulke vakmensen.

 De Hoftafel - Meetables - José Hamilton

Zelf een referentie plaatsen:

*


Je bericht *


catering | traiteur | delicatessen