Frans buffet                          24,50

 

Hors-d’oeuvres

gravad lax | rivierkreeftjes | zalm salade

terrine de Campagne | rauwe ham | saucisson sec

quiche ‘Lorraine’ | quiche ‘fromage’

salade  ‘Niçoise’

vijgen compote | mango chutney | olijven

baguette | pain de campagne │olijven tapenade | kruidenboter

Hoofd

kies 3 hoofdgerechten

Bœuf Bourguignon

zacht gegaarde sukade | rode wijn | champignon | wortel | ui

Blanquette de Veau

kalfsragout | bospaddenstoelen | peterselie | pastei

Jambon

warme beenham | honing-mosterd saus

Coq au vin

gildehoen kippendijen | pruimen | kappertjes| olijven

Dorade

op de huid gebakken dorade filet | venkel | wortel

Tong-Zalm

tongrolletjes | zalmmousse | witte wijnsaus

geserveerd met

pommes boulangères   of   pommes gratin

ratatouille

haricot verts

 

 

 

buffet is inclusief

  • borden
  • bestek
  • servetten
  • chafing dishes
  • serveer materialen

 

  • Prijs is per persoon, exclusief btw.
  • Te bestellen vanaf 25 personen.

share-food style

opties

Dessert?

Maak uw buffet compleet met één van onze bijpassende dessert buffetten, en sluit uw diner af met heerlijke huisgemaakte patisserie.

bestellen

 

catering | traiteur | delicatessen